
Emmersalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 4 dl Malmgårdin Emmer-viljariisiä
- 0.5 dl Malmgårdin rypsiöljyä
- 1 punasipuli
- 1 rkl Malmgårdin kriikunaviinietikkaa
- ripaus suolaa ja sokeria
- mustapippuria myllystä
- 1 nippu persiljaa
- miniluumutomaatteja
- pala kurkkua
- avokado
Valmistusohje
1. Liota emmer-viljariisiryynejä yön yli ja kiehauta ne suolalla maustetussa vedessä. Voit myös keittää niitä liottamatta 20 minuuttia. Valuta siivilässä ja jäähdytä.
2. Silppua punasipuli hyvin pieniksi paloiksi. Kuullota sipuli öljyssä. Ota liedeltä ja lisää joukkoon viinietikka ja mausteet. Sekoita seos emmerviljariisiin. Lisää lopuksi persiljasilppu ja sekoita.
3. Kokoa muista aineksista lautasille salaatti ja lusikoi päälle viljaseos.
Vinkki: Voit käyttää salaatissa myös muita viljariisejä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Emmersalaatti