Gluteeniton kirsikka-suklaakakku
Kahvipöydän klassikko on mehevä kuivakakku eli kahvikakku. Gluteeniton kirsikka-suklaakakku on lainannut vivahteita Saksasta peräisin olevasta Schwartzwaldin klassikkokakusta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton kirsikka-suklaakakku
150 g
voita tai margariinia
1 dl
säilykehapankirsikoita
100 g
gluteenitonta tummaa suklaata, esim. Brunberg
3
kananmunaa
2 1/2 dl
sokeria
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 dl
kaakaojauhetta
1 rkl
psylliumia
1 1/2 tl
leivinjauhetta
1 1/2 tl
vaniljasokeria
1 dl
säilykehapankirsikoiden lientä
Koristelu
1 rkl
tomusokeria
1/2 dl
valmista valkoista sokerikuorrutetta
5
kokonaista säilykehapankirsikkaa
Voitelu
1 rkl
vuokasprayta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteeniton kirsikka-suklaakakku