Gluteeniton kirsikka-suklaakakku
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Gluteeniton kirsikka-suklaakakku

Kahvipöydän klassikko on mehevä kuivakakku eli kahvikakku. Gluteeniton kirsikka-suklaakakku on lainannut vivahteita Saksasta peräisin olevasta Schwartzwaldin klassikkokakusta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton kirsikka-suklaakakku

150 g voita tai margariinia
1 dl säilykehapankirsikoita
100 g gluteenitonta tummaa suklaata, esim. Brunberg
3 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 dl kaakaojauhetta
1 rkl psylliumia
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl vaniljasokeria
1 dl säilykehapankirsikoiden lientä

Koristelu

1 rkl tomusokeria
1/2 dl valmista valkoista sokerikuorrutetta
5 kokonaista säilykehapankirsikkaa
Mainos

Voitelu

1 rkl vuokasprayta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton kirsikka-suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X