Gluteeniton piirakkapohja syntyy gluteenittomasta leipäjauhoseoksesta. Helppo piirakkapohja sopii sekä suolaisten että makeiden piirakoiden pohjaksi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton piirakkapohja:
125 gmaitorahkaa
125 gleivontamargariinia
2.5 dlgluteenitonta leipäjauhoseosta
1 tlleivinjauhetta
Mainos
Valmistusohje
1. Sekoita maitorahka pehmeään rasvaan. Lisää jauhot, joihin olet yhdistänyt leivinjauheen. Sekoita hyvin ja jäähdytä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
2. Taputtele taikina leipäjauheseoksen avulla voideltuun vuokaan. Täytä piirakkapohja suolaisella tai makealla täytteellä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia. Voit nopeuttaa pohjan kypsymistä esipaistamalla sitä noin 10 minuuttia ennen täytteen lisäämistä.
Eivät taida lukea näitä kommentteja, koska edelleen mainos katkaisee tekstin eikä juttu jatku mainoksen jälkeen. Paistolämpötila ja -aika puuttuvat aiemmasta kommenteista huolimatta.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Missä kypsennysaika ja -lämpötila?
En hae enää Kotilieden sivuilta reseptejä, koska ne jäävät vajaiksi, kun mainokset paukkaa päälle. Sorge vaan!
Puuttui uuninlämpötila ja aika,vai pitäiskö se olla itsestään selviys🥴
Eivät taida lukea näitä kommentteja, koska edelleen mainos katkaisee tekstin eikä juttu jatku mainoksen jälkeen. Paistolämpötila ja -aika puuttuvat aiemmasta kommenteista huolimatta.
Ei paistolämpötilaa yms! Huono😩
Avaa ohje-välilehti aineksien vierestä, sieltä löytyy ohje kokonaisuudessaan.
Kommentoi juttua: Gluteeniton piirakkapohja