gluteeniton vuohenjuusto-basilikapiiras
Reseptit
alle 30 min
10
Kiitos

Gluteeniton vuohenjuusto-basilikapiiras

Gluteeniton vuohenjuustopiirakka on mehevä ja maistuu ihanasti basilikalta. Kvinoajauhoista valmistuu herkullinen, gluteeniton piirakkapohja. Juusto-basilikatäytteen kanssa sopii marinoitu tomaattisalaatti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton piirakkapohja:

4 1/2 dl kvinoajauhoja
200 g voita
1 kananmuna

Vuohenjuusto-basilikatäyte:

200 g vuohenjuustoa
1 prk (250 g) ricottajuustoa
3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 tl suolaa
1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
Mainos

Tomaattisalaatti:

200 g kirsikkatomatteja
2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton vuohenjuusto-basilikapiiras

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X