Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Graavikalamalja

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g graavisuolattua lohta
300 g graavisuolattua siikaa
tillisilppua

kastike:

2 dl ranskankermaa
puolikkaan sitruunan mehu ja raastettu kuori
tilliä

mätikastike:

2 dl ranskankermaa
250 g mätiä

Valmistusohje

  • Leikkaa kalat ohuen ohuiksi viipaleiksi. Lado kalat kerroksittain tillisilpun ja sitruunakastikkeen kanssa maljaan.
  • Sekoita mäti ja ranskankerma. Tarjoa kalojen kera.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Graavikalamalja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X