![](https://kotiliesi.fi/awpo/img/2019/04/gremolatalla_maustetut_juurekset.jpg?s=4109d7ebea3b81ff64903640cc5f1f94&fit=crop)
Gremolatalla marinoidut juurekset
Sitruuna maustaa uunijuuresten yrttikastikkeen. Tarjoile paahdetut juurekset uudella tavalla raikkaan kastikkeen kera.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Juurekset:
- 250 g porkkanoita
- 250 g lanttua
- 1 palsternakka
- 2 raitajuurta
- 2 rkl öljyä
- ½-1 tl suolaa
Gremolatakastike:
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl lehtipersiljaa
- 1 (luomu)sitruunan kuori
- ½ dl oliiviöljyä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gremolatalla marinoidut juurekset