Grillatut lampaankyljykset ja gremolata-yrttitahnaa
Karitsankyljykset voi syödä vaikka sormin. Luusta on näppärä pitää kiinni ja italialainen yrttikastike suorastaan sulaa suuhun. Tarjoa gremolatamaustettuja lampaankyljyksiä kesän grillijuhlissa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Lampaankyljykset grillissä
- 3-4 karitsankyljyksiä per syöjä
- suolaa
- mustapippuria
- ½ dl oliiviöljyä
Gremolata:
- 1 ½ dl uoretta vehnäleipäraastetta (tee mieluiten itse)
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna
- yhden sitruunan raastettu kuori ja mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
Grillattujen lampaankyljyksien lisäksi:
- 5 sitruunaa
- 400 g vehreää parsaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillatut lampaankyljykset ja gremolata-yrttitahnaa