Grillatut lampaankyljykset eli karitsankyljykset ja gremolata-yrttitahnaa
Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Grillatut lampaankyljykset ja gremolata-yrttitahnaa

Lampaankyljykset valmistuvat grillissä makoisiksi. Grillatut lampaankyljykset voi syödä vaikka sormin. Luusta on näppärä pitää kiinni. Tarjoa gremolatamaustettuja lampaankyljyksiä kesän grillijuhlissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lampaankyljykset grillissä

3-4 karitsankyljyksiä per syöjä
suolaa
mustapippuria
1/2 dl oliiviöljyä

Gremolata:

1 1/2 dl uoretta vehnäleipäraastetta (tee mieluiten itse)
2 valkosipulinkynttä
2 ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna
yhden sitruunan raastettu kuori ja mehu
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
Mainos

Grillattujen lampaankyljyksien lisäksi:

5 sitruunaa
400 g vehreää parsaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut lampaankyljykset ja gremolata-yrttitahnaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X