grillatut paprika-makkaravartaat
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Grillatut paprika-makkaravartaat

Grillatut paprika-makkaravartaat kootaan espanjalaisista tapaspöydistä tutuista Padron-grillipaprikoista ja mausteisista grillimakkaroista. Makean tulinen glaseerauskastike viimeisteleen maun. Nopeasti syntyvät herkulliset vartaat ovat nappivalinta kylmän oluen kylkeen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paprika-makkaravartaat:

1 ps (200 g) pieniä, vihreitä grillipaprikoita (Pimientos de Padrón)
1 pkt (noin 250 g) mausteista gluteenitonta grillimakkaraa

Glaseeraus:

1/2 dl vaahterasiirappia
1 rkl öljyä
1 tl sambal oelek -chilitahnaa

Lisäksi:

liotettuja puisia varrastikkuja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut paprika-makkaravartaat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X