
Grillatut paprika-makkaravartaat
Padron-grillipaprikat ovat tuttuja espanjalaisista tapaspöydistä. Yhdessä makkaran kanssa niistä syntyvät herkulliset vartaat kylmän oluen kylkeen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Paprika-makkaravartaat:
- 1 ps (200 g) pieniä, vihreitä grillipaprikoita (Pimientos de Padrón)
- 1 pkt (noin 250 g) mausteista gluteenitonta grillimakkaraa
Glaseeraus:
- ½ dl vaahterasiirappia
- 1 rkl öljyä
- 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
Lisäksi:
- liotettuja puisia varrastikkuja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillatut paprika-makkaravartaat