Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Grillatut paprika-makkaravartaat

Grillatut paprika-makkaravartaat kootaan espanjalaisista tapaspöydistä tutuista Padron-grillipaprikoista ja mausteisista grillimakkaroista. Makean tulinen glaseerauskastike viimeisteleen maun. Nopeasti syntyvät herkulliset vartaat ovat nappivalinta kylmän oluen kylkeen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paprika-makkaravartaat:

1 ps (200 g) pieniä, vihreitä grillipaprikoita (Pimientos de Padrón)
1 pkt (noin 250 g) mausteista gluteenitonta grillimakkaraa

Glaseeraus:

1/2 dl vaahterasiirappia
1 rkl öljyä
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
Mainos

Lisäksi:

liotettuja puisia varrastikkuja

Valmistusohje

1. Huuhtele paprikat ja painele talouspaperin välissä kuivaksi. Leikkaa makkarat vinoiksi paloiksi.

2. Pistele liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen paprikoita ja makkaranpaloja.

3. Grillaa vartaita kohtuullisella lämmöllä vähän väliä käännellen, noin 5 minuuttia. Kiehauta glaseerauksen ainekset pikkukattilassa grillin päällä, ja sivele vartaat lopuksi seoksella.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 10/18.

Lisää makkaravartaita grillattavaksi: 

tuliset makkaravartaat

Tuliset makkaravartaat

punajuuri-makkaravartaat

Punajuuri-makkaravartaat

Uunipunajuuret ja makkaravartaat

Uunipunajuuret ja makkaravartaat

Anna.fi: Peruna-makkaravartaat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut paprika-makkaravartaat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X