Reseptit
30-60 min
4

Punajuuri-makkaravartaat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 punajuurta
0.5 dl öljyä
merisuolaa myllystä
rosmariininneulasia
4 raakamakkaraa

Valmistusohje

Punajuuri-makkaravartaat sopivat alkupalaksi tai suolaiseksi naposteltavaksi.

1. Keitä punajuuret kypsiksi tai paahda 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

2. Sekoita öljyyn rosmariinia ja rouhittua merisuolaa. Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi. Kaada päälle öljyseos ja anna maustua noin viisi minuuttia.

3. Paista makkarat kypsiksi ja leikkaa paloiksi. Aseta pieniin varrastikkuihin marinoitunut punajuurilohko ja makkara- pala. Tarjoa punajuuri-makkaravartaat heti.

Kokeile myös muita maukkaita alkupaloja:
Paahtopaisti-piparjuurirullat
Pienet suupalat
Mätiveneet
Ruoka.fi: Kahden kalan carpaccio

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Punajuuri-makkaravartaat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X