Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike
Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike maistuvat tuhdin grilliaterian raikkaana päätöksenä. Grillaaminen antaa vesimelonille uudenlaisen vivahteen.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Vesimelonivartaat:
½ pieni vesimeloni
2 rklhienonnettua minttua
Mainos
Minttu-jogurttikastike
2 dlturkkilaista jogurttia
1 dlhienonnettua minttua
1 limetin kuori
1 tlsokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Lohko vesimeloni ja poista kuoret. Leikkaa vesimelonista pitkänomaisia paloja ja työnnä niihin grillitikut.
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua viileässä hetkisen enne tarjoilua.
3. Grillaa vesimelonitikut kuumalla grillillä nopeasti molemmin puolin. Nosta tarjolle ja ripottele pinnalle hienonnettua minttua. Tarjoile dippikastikkeena minttu-jogurttikastiketta.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
mielenkiintoista, pitänee kokeilla ja maistaa !
Kommentoi juttua: Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike