Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike

Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike maistuvat tuhdin grilliaterian raikkaana päätöksenä. Grillaaminen antaa vesimelonille uudenlaisen vivahteen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vesimelonivartaat:

½ pieni vesimeloni
2 rkl hienonnettua minttua
Mainos

Minttu-jogurttikastike

2 dl turkkilaista jogurttia
1 dl hienonnettua minttua
1 limetin kuori
1 tl sokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Lohko vesimeloni ja poista kuoret. Leikkaa vesimelonista pitkänomaisia paloja ja työnnä niihin grillitikut.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua viileässä hetkisen enne tarjoilua.

3. Grillaa vesimelonitikut kuumalla grillillä nopeasti molemmin puolin. Nosta tarjolle ja ripottele pinnalle hienonnettua minttua. Tarjoile dippikastikkeena minttu-jogurttikastiketta.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X