
Hanhenmaksaleivät
Saaristolaisleipä saa jouluna ylleen hanhenmaksapateeta ja granaattiomenan siemeniä. Kauniit cocktailpalat maistuvat esimerkiksi sampanjalasin rinnalla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Hanhenmaksaleivät
- 12 viipaletta saaristolaisleipää
- noin 100 g hanhenmaksapateeta tai -moussea
- 1 granaattiomena
- 2-3 timjamin oksia
Valmistusohje
Hanhenmaksaleivät valmistuvat helposti näin:
- Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla leipäsiä ja sivele päälle hanhenmaksamoussea tai -pateeta.
- Rapsuta granaattiomenan siemenet hedelmän puolikkaista ja lusikoi siemeniä leivälle. Korista hanhenmaksaleivät timjamilla.
Vinkki: Näin leivot saaristolaisleivän hanhenmaksaleipiä varten.
Lue myös Anna.fi: Näin teet hanhenmaksa-pihvivoileivät
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hanhenmaksaleivät