Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hanhenmaksaleivät

Saaristolaisleipä saa jouluna ylleen hanhenmaksapateeta ja granaattiomenan siemeniä. Kauniit cocktailpalat maistuvat esimerkiksi sampanjalasin rinnalla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Hanhenmaksaleivät

  • 12 viipaletta saaristolaisleipää
  • noin 100 g hanhenmaksapateeta tai -moussea
  • 1 granaattiomena
  • 2-3 timjamin oksia

Valmistusohje

Hanhenmaksaleivät valmistuvat helposti näin:

  1. Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla leipäsiä ja sivele päälle hanhenmaksamoussea tai -pateeta.
  2. Rapsuta granaattiomenan siemenet hedelmän puolikkaista ja lusikoi siemeniä leivälle. Korista hanhenmaksaleivät timjamilla.

Vinkki: Näin leivot saaristolaisleivän hanhenmaksaleipiä varten.

Lue myös Anna.fi: Näin teet hanhenmaksa-pihvivoileivät


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hanhenmaksaleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.