härkäpapulasagne
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Härkäpapulasagne

Härkäpapulasagne on vegeherkku, joka täyttää raavaankin miehen vatsan. Lasagnea kannattaa tehdä kerralla isompi satsi. Se hupenee nopeasti parempiin suihin. Kotimainen härkäpapurouhe on maukas ja ilmastoystävällinen vaihtoehto jauhelihalle. Käytä sitä soijarouheen tapaan kastikkeissa, pihveissä ja pyöryköissä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Härkäpapulasagne, kastike

2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 varsisellerinvartta
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl tulista savupaprikajauhetta
1 rkl yrttimausteseosta
1 tl sokeria
1 1/2 tl suolaa
800 g tomaattimurskaa
4 dl nestettä (punaviiniä, lihalientä tai vettä)
3 dl härkäpapurouhetta (esim. Voima Papu Karviaisten tila)

Härkäpapulasagne, juustokastike

2 rkl voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l  maitoa (myös kasvisjuomat käyvät)
350 g voimakasta kovaa juustoa raastettuna (esim. Juustoportin viinitarhurin juustoa)
1/4 tl rouhittua mustapippuria
200 g pinaattia (kotimainen pakaste)
Mainos

Härkäpapulasagne, lisäksi

400 g lasagnelevyjä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Härkäpapulasagne

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X