
Hedelmäinen parsa-juustosalaatti ja sitruunavinaigrette
Tuore parsa on varma kevään merkki. Parsan voi keittää tai grillata kypsäksi. Yhdistä se salaattiin juuston ja hedelmien seuraksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Parsat:
- 1 nippu (noin 500 g) vihreää tankoparsaa
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
Hedelmäinen juustosalaatti:
- 1 rasia special mix-salaattisekoitus (Mimi ́s)
- 1 ruukku villirucolaa
- 2 kiiviä
- 1 karambolahedelmä
- 2 dl tummia viinirypäleitä
- 150 g kypsää goudajuustoa
- 1 dl cashewpähkinöitä
Sitruunavinaigrette:
- ½ (luomu)sitruunan kuori
- 2 rkl sitruunamehua
- 4 rkl oliiviöljyä tai avokadoöljyä
- ½ tl suolaa
- 1 rkl lehtipersiljaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hedelmäinen parsa-juustosalaatti ja sitruunavinaigrette