vappubrunssi
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Hedelmäinen parsa-juustosalaatti ja sitruunavinaigrette

Tuore parsa on varma kevään merkki. Parsan voi keittää tai grillata kypsäksi. Yhdistä se salaattiin juuston ja hedelmien seuraksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsat:

1 nippu (noin 500 g) vihreää tankoparsaa
1 l vettä
1 tl suolaa

Hedelmäinen juustosalaatti:

1 rasia special mix-salaattisekoitus (Mimi ́s)
1 ruukku villirucolaa
2 kiiviä
1 karambolahedelmä
2 dl tummia viinirypäleitä
150 g kypsää goudajuustoa
1 dl cashewpähkinöitä

Sitruunavinaigrette:

1/2 (luomu)sitruunan kuori
2 rkl sitruunamehua
4 rkl oliiviöljyä tai avokadoöljyä
1/2 tl suolaa
1 rkl lehtipersiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hedelmäinen parsa-juustosalaatti ja sitruunavinaigrette

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X