vappubrunssi
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Hedelmäinen parsa-juustosalaatti ja sitruunavinaigrette

Tuore parsa on varma kevään merkki. Parsan voi keittää tai grillata kypsäksi. Yhdistä se salaattiin juuston ja hedelmien seuraksi ja tarjoa lisukkeena esimerkiksi lihan tai kalan kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsat:

1 nippu (noin 500 g) vihreää tankoparsaa
1 l vettä
1 tl suolaa

Hedelmäinen juustosalaatti:

1 rasia special mix-salaattisekoitus (Mimi ́s)
1 ruukku villirucolaa
2 kiiviä
1 karambolahedelmä
2 dl tummia viinirypäleitä
150 g kypsää goudajuustoa
1 dl cashewpähkinöitä

Sitruunavinaigrette:

1/2 (luomu)sitruunan kuori
2 rkl sitruunamehua
4 rkl oliiviöljyä tai avokadoöljyä
1/2 tl suolaa
1 rkl lehtipersiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hedelmäinen parsa-juustosalaatti ja sitruunavinaigrette

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X