Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Hernerouhe-perunacurry

Hernerouhe-perunacurry on ihanaa talviruokaa. Kotimainen herne sopii hyvin raaka-aineeksi intialaisten mausteiden kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hernerouhe-perunacurry

300 g yleisperunoita (esim. Colombaa)
2 dl hernerouhetta
2 dl kiehuvaa kasvislientä tai vettä 
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
3 rkl raastettua inkivääriä
4 rkl rypsiöljyä
2 tl kurkumaa
2 tl suolaa
800 g kookosmaitoa (tai puolet kookosmaitoa ja puolet kasvislientä)
50 g tuoretta pinaattia

Tarjoilu

4 rkl kookoslastuja tai -hiutaleita
100 g cashewpähkinöitä
1 kukkakaali
1 dl kvinoaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hernerouhe-perunacurry

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X