Hernerouhe-perunacurry
Hernerouhe-perunacurry on ihanaa talviruokaa. Kotimainen herne sopii hyvin raaka-aineeksi intialaisten mausteiden kanssa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Hernerouhe-perunacurry
300 g
yleisperunoita (esim. Colombaa)
2 dl
hernerouhetta
2 dl
kiehuvaa kasvislientä tai vettä
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
3 rkl
raastettua inkivääriä
4 rkl
rypsiöljyä
2 tl
kurkumaa
2 tl
suolaa
800 g
kookosmaitoa (tai puolet kookosmaitoa ja puolet kasvislientä)
50 g
tuoretta pinaattia
Tarjoilu
4 rkl
kookoslastuja tai -hiutaleita
100 g
cashewpähkinöitä
1
kukkakaali
1 dl
kvinoaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Hernerouhe-perunacurry