Reseptit
30-60 min
17
Kiitos

Huurteiset suklaahuiput – pursotetut suklaapikkuleivät

Huurteiset suklaahuiput, pursotettavat suussa sulavat pikkuleivät saavat ihanan huurteisen pinnan tomusokerista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Huurteiset suklaahuiput - pursotetut suklaapikkuleivät:

150 g voita tai margariinia
1 dl tomusokeria
1 munankeltuainen
2.5 dl vehnäjauhoja
0.5 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Mainos

Suklaapikkuleipien koristeluun:

tomusokeria

Valmistusohje

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää keltuainen hyvin sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Pursota isolla tähtityllalla pikkuleipiä pellille. Jätä hieman leviämisvaraa. Paista 175-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia koosta riippuen.

3. Anna pikkuleipien jäähtyä ritilällä. Koristele tomusokerilla.

Katso myös: Kotilieden parhaat pikkuleivät – katso kooste!

Keskustelu

Tyypit sulattakaa rasva! Mä en sulattanu ja siit tuli sellasta kökköstä. Sit yritin uudestaan ja sulatin ja niist tuli hyvii!

Kommentoi juttua: Huurteiset suklaahuiput – pursotetut suklaapikkuleivät

Vastaa käyttäjälle Nopoee Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X