jäädytetty roseeviini, frosé
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Frosé eli jäädytetty roseeviini

Frosé eli jäädytetty roseeviini on trendikäs hellepäivän viilentäjä aikuiseen makuun. Hileinen slush maistuu roseeviinin lisäksi häivähdykseltä Aperolia ja appelsiinimehua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Frosé eli jäädytetty roseeviini

3/4 l roseeviiniä (marjaisaa ja hedelmäistä puoli kuivaa)
1/2 dl Aperol-katkeroa
3/4 dl sokeria
3/4 dl tuorepuristettua sitruunamehua
1 dl vettä
Mainos

Lisäksi

marjoja esim. mansikoita ja vadelmia
loraus roseekuohuviiniä 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Frosé eli jäädytetty roseeviini

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X