jäädytetty mansikka-pähkinäkakku
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Jäinen mansikka-pähkinäkakku

Kerroksittain vuorottelevat gluteenittomat hasselpähkinäkakkupohjat, mansikkasose ja valkosuklaalla viimeistelty tuorejuustoseos muodostavat verrattoman makuyhdistelmän. Maun lisäksi kakussa hyvää on myös se, että siitä saa helposti todellisen näyttävän näköisen. Tuoreilla mansikoilla ja marengeilla koristeltuna kruunaat kakun hetkessä juhlapöydän kuningattareksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja:

100 g hasselpähkinöitä
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:

100 g (gluteenitonta) valkosuklaata
250 g tuoreita mansikoita
2 dl kuohukermaa
1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kananmuna
3 rkl sokeria

Kostutus:

noin 4 rkl maitoa

Pinnalle:

250 g tuoreita mansikoita
6-8 pientä marenkia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jäinen mansikka-pähkinäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X