Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jamón Serranoa ja melonia

Yksi tavallisimpia tapas-herkkuja on ilmakuivattu kinkku, eikä syyttä. Ilmakuivattu vuoristokinkku, Jamón Serrano ja meloni ovat oiva makupari.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
0  annosta

Ainekset

Ilmakuivattua kinkkua ja melonia

  • puolikas hunajameloni
  • 150 g ilmakuivattua Serrano-kinkkua

Valmistusohje

Ilmakuivattua kinkkua ja melonia tehdään helposti näin:

Leikkaa meloni lohkoiksi ja viillä kuori pois. Aseta jokaiselle lohkolle kinkkuviipale. Tarjoa kylmänä.

Vinkki: Tapaksesta syntyy sapas korvaamalla espanjalainen kinkku suomalaisella ilmakuivatulla Ilmo-kinkulla, jota valmistaa luumäkeläinen P.O.R.K.

Lue myös: Espanjalainen ruoka ihastuttaa yltäkylläisyydellään

Lue myös Anna.fi/ruoka: Vieraita viikonloppuna? Näin teet helpot suupalat Välimeren tyyliin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Jamón Serranoa ja melonia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.