kananugetit
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kananugetit

Kananugetit on helppo tehdä itse. Itse tehtyjen kananugettien salaisuus on pehmeä sisus ja rapea kuori. Uunissa paistetut nugetit eivät ole niin rasvaisia kuin uppopaistetut.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kananugetit

400 g broilerin rintafileetä
1 limetin puristettu mehu
1 tl suolaa
2 dl piimää

Kuorrutus

1 l maissilastuja eli corn flakeseja
Mainos

Dippikastike

2 rkl gochujang-chilitahnaa (korealaista, punaisessa muovirasiassa)
1/2 dl soijakastiketta
1 limetin raastettu kuori ja puristettu mehu
1 tl suolaa
1 rkl raastettua inkivääriä
2 raastettua valkosipulinkynttä
2 rkl paahdettua seesamiöljyä

Koristelu

1 tuore chili
2 rkl seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kananugetit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X