kantareli-omena-guyerepiirakka
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kantarelli-omena-gruyerejuustopiirakka

Kantarelli-omena-gruyerejuustopiirakka on rennon leipurin valinta. Gruyerejuusto on sveitsiläinen lehmänmaidosta valmistettu kova, kypsytetty juusto. Juusto sopii loistavasti gratiineihin ja piirakoihin. Kanttarelli-omenapiirakan kyytipojaksi sopii hedelmäinen Pinot Noir, Merlot tai pähkinäinen valkoviini Chardonnay ja Riesling.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja:

2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1/2 dl öljyä
1 tl suolaa
1 dl vettä
Mainos

Täyte:

1 l (noin 300 g) kantarelleja
1 salottisipuli
1 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 vhreä omena
2 dl raastettua gruyerejuustoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kantarelli-omena-gruyerejuustopiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X