
Karhunlaukka-kampasimpukkarisotto
Kermaisen pehmeä risotto maustetaan hienostuneesti karhunlaukalla ja paahdetuilla kampasimpukoilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Kampasimpukat:
- 1 ps (200 g) pakastekampasimpukoita
- 1 rkl öljyä
Karhunlaukkarisotto:
- 2 salottisipulia
- 25 g voita
- 3 dl risottoriisiä
- 2 dl kuivaa valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua
- 7 dl kalalientä
- 3 suikaloitua karhunlaukan lehteä
- 1 dl vastaraastettua parmesaanijuustoa
- 1 prk (150 g) ranskankermaa
- ripaus suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karhunlaukka-kampasimpukkarisotto