Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Kampasimpukat ja vaniljavoita

Vanilja sopii yllättävästi kampasimpukan mausteeksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3-5 kampasimpukkaa/hlö
1 rkl öljyä
1/2 vaniljatanko
50 g voita
suolaa

Valmistusohje

1. Kuivaa kampasimpukat talouspaperilla. Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää öljy kuumenemaan. Paista kampasimpukan pinta nopeasti ruskeaksi, noin minuutin ajan. Mausta suolalla.

2. Lisää pannulle voi ja puolikas vaniljatanko. Käännä simpukat ja kuumenna vielä noin minuutti.

3. Käytä voita kastikkeena. Tarjoa kukkakaalipyreen kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 3/18.

Helposti hyvää kampasimpukoista:

kampasimpukat ja meloni-avokadosalsa

Paistetut kampasimpukat ja meloni-avokadosalsa

sahrami-kampasimpukat

Sahrami-kampasimpukat

lämmin kampasimpukkasalaatti

Lämmin kampasimpukkasalaatti

Ruoka.fi: Kampasimpukoita ja vaniljaista samppanja-voikastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kampasimpukat ja vaniljavoita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X