Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Kasvissyöjän juhlava kaviaaripastasalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g penne- tai perhospastaa
150 g savuvuohenjuustoa
1 pieni punasipuli
1 ruukku rucolaa
1 ruukku basilikaa
noin 12 kpl grillattuja latva-artisokan sydämiä oliiviöljyssä (esimerkiksi Inpa)
1 rasia (250 g) kirsikka- tai miniluumutomaatteja
kourallinen saksanpähkinöitä
Mainos

marinoidut oliivit ja linssit:

1 dl mustia beluga-linssejä
1.5 dl vihreitä ja mustia kalamataoliiveja
1 dl oliiviöljyä
ripaus sokeria
yhden luomusitruunan mehu
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl dijonsinappia
2 tl kuivattua oreganoa tai vastaava määrä tuoretta (noin 2-3 rkl)
1 tl tuoretta tai kuivattua basilikaa
rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Olen tehnyt tätä salaattia usein sillä muutoksella, että rucola ja basilika on korvattu pinaatilla. Tulos on ollut huippuhyvä ja kehuttu! Suosittelen!

Kommentoi juttua: Kasvissyöjän juhlava kaviaaripastasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X