Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kaura-puolukkauunipuuro

Kaura-puolukkauunipuuro valmistetaan kaurasuurimoista ja kauramaidosta, joten se sopii myös maidottomaan ruokavalioon. Uunissa täyteläiseksi hautunut puuro saa makua puolukoista ja mantelirouheesta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kaura-puolukkauunipuuro:

2.5 dl kaurasuurimoita
1 dl pakastepuolukoita
0.5 dl mantelirouhetta
1 tl suolaa
7 dl kaurajuomaa

Pinnalle

kaneli-sokeria
puolukoita

Valmistusohje

1. Huuhtele kaurasuurimot kevyesti, valuta ja levitä reilun litran kokoisen uunivuoan pohjalle. Ripottele joukkoon jäiset puolukat, mantelirouhe ja suola ja kaada päälle kaurajuoma.

2. Kypsennä kaura-puolukkapuuroa 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia, vuoan koosta riippuen. Anna puuron hetken aikaa hautua folion alla ennen tarjoilua. Ripottele uunipuuron pinnalle kaneli-sokeria ja tarjoa puolukoiden kera.

Kokeile myös muita maukkaita puuroreseptejä:
Mysli-kaurapuuro
Neljän jyvän uunipuuro
Ohrauunipuuro
Ruoka.fi: Lempeä puuro

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kaura-puolukkauunipuuro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X