Reseptit
alle 30 min
Kiitos

McPatonki – patonki pikkelöidyillä kasviksilla

Patonkia, pateeta ja pikkelöityjä kasviksia. Kuumin katuruokakunkku yhdistää ranskalaisen ja vietnamilaisen keittiön.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 valmis patonki
2 1/2 dl majoneesia
200 g maalaispateeta pikkelöityjä kasviksia (kts. ohje)
1 punainen chili
1 dl kevätsipulia
1/2 ruukkua korianteria
Mainos

Valmistusohje

1. Leikkaa patonki kolmeen tai neljään osaan. Halkaise joko päältä tai sivusta. Voitele majoneesilla.

2. Leikkaa maalaispateesta ohuita siivuja ja laita leivän väliin.

3. Laita pikkelöidyt kasvikset reilusti leivän väliin.

4. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi ja ripottele täytteiden päälle. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Katso myös muita reseptejä:

Leipätaskut
Puolukkapatonki
Vuohenjuustobruschetta
Bagelit
Ruoka.fi: Camembert-patonki

Keskustelu

Kommentoi juttua: McPatonki – patonki pikkelöidyillä kasviksilla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X