Reseptit

Kermaiset lanttukuutiot

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • noin 1,2 kg lanttua
  • 25 g voita
  • 4 dl ruokakermaa
  • 1 tl suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

Kermaiset lanttukuutiot

1. Kuori ja leikkaa lanttu tasakokoisiksi kuutioiksi. Sulata voi pannulla ja lisää lantut. Paista pannulla tovi.

2. Lisää ruokakerma ja anna lanttujen hiljalleen muhentua kypsäksi. Anna kerman imeytyä lähes kokonaan lanttuihin.

3. Mausta kypsät lantut suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja riivityillä timjaminlehdillä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kermaiset lanttukuutiot

Sinun täytyy kommentoidaksesi.