kermaviilikastike Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kermaviilikastike salaatille tai uuniperunalle

Kermaviilikastike syntyy hetkessä. Mausta kermaviili lempimausteillasi, sekoita ja kastike on valmista. Tässä reseptissä kermaviili maustetaan valkosipulilla ja yrteillä. Kastike sopii salaatille, grilliruoalle uuniperunalle tai dipiksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6 annosta

Ainekset

Kermaviilikastike:

  • 2 dl kermaviiliä
  • sitruunapippuria tai sitruunamehua
  • 2 kpl murskattua valkosipulinkynttä
  • yrttisuolaa
  • 0.3 tl sokeria
  • 1-2 tl currya tai sinappia
  • hienonnettuja yrttejä

Valmistusohje

Kermaviilikastike valmistuu näin helposti:

Sekoita kermaviili ja mausteet lusikalla. Laita kermaviilikastike tarjolle kulhoon ja ripottele pintaan hienonnettuja yrttejä teelusikallisen verran.

Kermaviilikastike sopii uuniperunan kanssa tai pasta-, kukkakaali-, broileri– ja kalasalaatin kastikkeeksi. Tai tarjoa kastike grilliruokien lisukkeena.

Lue myös: Helppo majoneesi ja 7 tapaa maustaa majoneesista herkullinen kastike

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Parhaat dippikastikkeet


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kermaviilikastike salaatille tai uuniperunalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.