Kiinalainen possuwokki
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kevyt
- Maidoton
Ainekset
- 400 g porsaan ulkofileetä
- tai sisäfileetä
- 2 rkl öljyä
- 1 kpl sipulia
- 2 kpl valkosipulinkynsiä
- 2 kpl paprikoita
- pala kesäkurpitsaa
- ananasviipaleita
- minimaissia
- bambusuikaleita
kastike:
- 2 rkl maissitärkkelystä
- 1 rkl fariinisokeria
- 2 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 0.5 dl chiliketsuppia
- 0.5 dl ananasmehua
- 2 dl vettä
- 1 rkl kanafondia
- 2 tl soijakastiketta
- rouhittua mustapippuria
- (chilitahnaa)
Valmistusohje
- Leikkaa liha ja kasvikset suikaleiksi. Ruskista lihapalat vokissa. Lisää kasvikset joukkoon.
- Sekoita kastikeainekset ja kaada seos vokkiin. Sekoittele kunnes liha on kypsää.
- vinkki: Possuvokin voi maustaa Hoi Sin-, luumu- tai mustapapukastikkeella.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kiinalainen possuwokki