Kiinanruusuglögi
Hehkuvanpunainen tervetulojuoma valmistuu kiinanruusulle läheistä sukua olevasta teehibiskuksesta. Sen voi tarjoilla myös kylmäksi jäähdytettynä maljajuomana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Kiinanruusuglögi:
- 1 l vettä
- 2 kanelitankoa
- 3 tähtianista
- 10 neilikkaa
- 2 appelsiinin kuori
- 4 rkl hibiscuskiinanruusuteetä (esim. Forsman Tea)
- 1 ½ dl ruokokidesokeria
- (1 dl vaaleaa rommia)
Valmistusohje
Vinkki: Viimeistele lasien reunat loisteliaasti kultaisella värisokerilla. Sekoita kakun koristeluun tarkoitettua kultahippua sokeriin tai käytä valmista kultasokeria. Kostuta lasin reunat vedellä ja paina ne kultasokeriin.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 23/18.
Uutta makua glögiin:
Anna.fi: Portviiniglögi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kiinanruusuglögi