Kinderpiirakka
Reseptit
30-60 min
30
Kiitos

Kinderpiirakka

Unohda vaikeat kakut, vatkaus ja koristelu. Tämä Kinder-juustokakku on helpoin ja paras resepti mitä olet testannut. Ohjeessa ei käytetä Kinder-suklaata. Täydellinen maku tulee valkosuklaan ja maitosuklaan yhdistelmästä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Juusto-valkosuklaakakkukerros

225 g sulatettua ja jäähdytettyä voita
2 1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata

Maitosuklaakakkukerros

200 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa

Keskustelu

Aineksissa lukee ”225 g sulatettua ja jäädytettyä voita”. Ohjeissa ei kuitenkaan kerrota miten tämä voin jäädyttäminen pitäisi toteuttaa sulattamisen jälkeen ja kuinka jäädytetty erittäin kova voi sitten lisätään taikinaan. Voin sulattaminen on kyllä hallussa mutta ei tuo jäädytetyn voin lisääminen taikinaan. Voisitteko tarkentaa ohjetta, itse en ole ikinä ennen leipoessani tällaiseen törmännyt enkä käsitä miten se tehdään?

Kuulostaa hyvältä! Jos haluaisi tehdä kyseistä kakkua vain sellaisen normaalin (halk.n.24cm) irtopohjavuoallisen, niin mikähän olisi ainesten määrä..?

Ei ollut kaiken suklaansa ja tuorejuustonsa arvoinen. Ihan ok, ei tullut suosikiksi, pettymys 🙁

Kommentoi juttua: Kinderpiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X