Reseptit
30-60 min
30
Kiitos

Kinderpiirakka

Tämä Kinder-juustokakku on helpoin ja paras resepti mitä olet testannut. Kinder-juustokakku on pääsiäisen hittiohje, mutta melko työläs valmistaa. Kyllästyimme vatkaukseen ja turhiin valmistusvaiheisiin ja kehitimme helpoista helpoimman version, jossa maistuu täydellisesti valkosuklaan, maitosuklaan ja tuorejuuston yhdistelmä. Ohjeessa ei käytetä Kinder-suklaata. Täydellinen maku tulee juuri tuosta valkosuklaan ja maitosuklaan onnistuneesta yhdistelmästä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Juusto-valkosuklaakakkukerros

225 g sulatettua ja jäähdytettyä voita
2 1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
Mainos

Maitosuklaakakkukerros

200 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa

Keskustelu

Aineksissa lukee ”225 g sulatettua ja jäädytettyä voita”. Ohjeissa ei kuitenkaan kerrota miten tämä voin jäädyttäminen pitäisi toteuttaa sulattamisen jälkeen ja kuinka jäädytetty erittäin kova voi sitten lisätään taikinaan. Voin sulattaminen on kyllä hallussa mutta ei tuo jäädytetyn voin lisääminen taikinaan. Voisitteko tarkentaa ohjetta, itse en ole ikinä ennen leipoessani tällaiseen törmännyt enkä käsitä miten se tehdään?

Kuulostaa hyvältä! Jos haluaisi tehdä kyseistä kakkua vain sellaisen normaalin (halk.n.24cm) irtopohjavuoallisen, niin mikähän olisi ainesten määrä..?

Ei ollut kaiken suklaansa ja tuorejuustonsa arvoinen. Ihan ok, ei tullut suosikiksi, pettymys 🙁

Kommentoi juttua: Kinderpiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X