Kinderpiirakka
Unohda vaikeat kakut, vatkaus ja koristelu. Tämä Kinder-juustokakku on helpoin ja paras resepti mitä olet testannut. Ohjeessa ei käytetä Kinder-suklaata. Täydellinen maku tulee valkosuklaan ja maitosuklaan yhdistelmästä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 30 annosta
Ainekset
Juusto-valkosuklaakakkukerros
- 225 g sulatettua ja jäähdytettyä voita
- 2 ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 4 kananmunaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 200 g valkosuklaata
Maitosuklaakakkukerros
- 200 g maitosuklaata
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 kananmunaa
Valmistusohje
Kinderpiirakka leivotaan näin helposti pellille:
- Levitä leivinpaperi pellille. Sulata juustokakku-valkosuklaakakkuosuuden valkosuklaa mikrossa pehmeäksi.
- Mittaa kaikki juustokakku-valkosuklaakakkuosuuden ainekset isoon kulhoon ja sekoita hyvin esimerkiksi nuolijalla tai puuhaarukalla.
- Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta nuolijalla.
- Sulata maitosuklaa mikrossa pehmeäksi. Vatkaa maitosuklaa, tuorejuusto ja kananmunat kevyesti yhteen. Lusikoi seos juustokakku-valkosuklaaosuuden pinnalle keoiksi. Vedä lusikalla jälkiä maitosuklaan läpi, marmoroiden kevyesti maitosuklaa- ja alempi valkosuklaakerros toisiinsa.
- Paista piirakkaa 170-asteisen uunin alatasolla noin 30–40 minuuttia. Koita kypsyys tikulla. Paloittele kinderpiirakka täysin jäähtyneenä.
Vinkki: Kinder-leivonnaiset ihastuttavat – Katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät
Lue myös Anna.fi: Näin teet suussa sulavan suklaa-nutellatriflen
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kinderpiirakka
Miksei ohjetta saa tulostettua, vaikka on kirjautunut? Onko jonkun mutkan takana?
Aineksissa lukee ”225 g sulatettua ja jäädytettyä voita”. Ohjeissa ei kuitenkaan kerrota miten tämä voin jäädyttäminen pitäisi toteuttaa sulattamisen jälkeen ja kuinka jäädytetty erittäin kova voi sitten lisätään taikinaan. Voin sulattaminen on kyllä hallussa mutta ei tuo jäädytetyn voin lisääminen taikinaan. Voisitteko tarkentaa ohjetta, itse en ole ikinä ennen leipoessani tällaiseen törmännyt enkä käsitä miten se tehdään?
Siitä puuttunee yksi h-kirjain, eli ”jäähdytettyä”.
Kuulostaa hyvältä! Jos haluaisi tehdä kyseistä kakkua vain sellaisen normaalin (halk.n.24cm) irtopohjavuoallisen, niin mikähän olisi ainesten määrä..?
Ei ollut kaiken suklaansa ja tuorejuustonsa arvoinen. Ihan ok, ei tullut suosikiksi, pettymys 🙁