1. Sulata 300 grammaa voita. Anna jäähtyä vähän. Sekoita voin joukkoon neljä desilitraa sokeria, neljä kananmunaa, kaksi ja puoli desilitraa maitoa, seitsemän ja puoli desilitraa vehnäjauhoja, kaksi teelusikallista leivinjauhetta, kaksi teelusikallista vaniljasokeria ja neljä ruokalusikallista sokeroimatonta kaakaojauhetta.
2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Jäähdytä täysin ennen kuorruttamista.
3. Tee ensin tuorejuusto-voikreemi. Sulata 200 grammaa valkosuklaata mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa sähkövatkaimella sata grammaa pehmeää voita, neljä desilitraa tomusokeria, kaksi teelusikallista vaniljasokeria, sula valkosuklaa ja sata grammaa maustamatonta tuorejuustoa. Levitä jäähtyneen pohjan päälle nuolijalla.
4. Kuumenna desilitra kuohukermaa ja paloittele joukkoon 20o grammaa maitosuklaata. Sekoita nuolijalla kunnes seos on sileää. Lisää ruokalusikallinen espressojauhetta ja sekoita hyvin. Kaada juokseva seos tuorejuustokuorrutuksen päälle. Levitä se tasaiseksi. Anna jähmettyä. Leikkaa kindermokkapalat annospaloiksi.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 7/2022.
Lue myös: Pätkis-mokkapalat, gluteenittomat, vegaaniset ja muut mokkistuunaukset – mukana myös perinteinen resepti!
Lue myös Anna.fi: Mignon-kakku, Kinder-piirakka ja itse tehdyt töhnämunat – pääsiäisen ihanan överit herkut!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kindermokkapalat