korealaiset briossiburgerit
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Korealaiset briossiburgerit

Korealaiset briossiburgerit kätkevät sisäänsä kokolihaa, maltillisen tulista kimchi-hapankaalia ja chilitahnalla maustettua majoneesia. Purutuntumaa korealainen hampurilainen saa pikapikkelöidystä porkkanasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Korealaiset briossiburgerit, briossitaikina

2 1/2 dl maitoa
25 g tuorehiivaa
2 rkl sokeria
1 1/2 tl suolaa
2 isoa kananmunaa
8 dl vehnäjauhoja
125 g pehmeää voita

Voitelu

1-2 keltuaista
1 tl hunajaa tai vaaleaa siirappia
1-2 rkl vettä

Pinnalle

1 rkl unikonsiemeniä

Korealaiset briossiburgeit, täyte

300 g naudan ulko-­ tai sisäfileetä
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2 tl paahdettua seesamiöljyä
2 porkkanaa
1/2 dl valkoviinietikkaa
1/2 dl vettä
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
2 tl gochujang-chilitahnaa
1 dl majoneesia
100 g kimchihapankaalia (esim. Rasilainen)
korianteria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Korealaiset briossiburgerit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X