kuusenkerkkäsuola
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Kuusenkerkkäsuola

Kuusenkerkkäsuola antaa villin vivahteen monille kesäruoille. Kokeile kuusenkerkkäsuolaa kalan maustamiseen tai munakkaiden viimeistelyyn.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kuusenkerkkäsuola

1/2 dl kuusenkerkkiä
2 rkl sormisuolaa
Mainos

Valmistusohje

Kuusenkerkkäsuola valmistuu helposti näin

  1. Nosta puoli desilitraa puhtaita kuusenkerkkiä sekä kaksi ruokalusikallista sormisuolaa teholeikkuriin. Aja tasaiseksi.
  2. Levitä lautaselle kuivumaan. Purkita kuusenkerkkkäsuola täysin kuivahtaneena. Väri haalenee kuivahtaessa.

Vinkki! Tiesithän, että kuusenkerkät eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin. Kysy maanomistajalta lupa niiden keräämiseen.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 11/2020.

Lue myös: Kuusenkerkkä on villiyrttien kuningas – kuusenkerkkäsiirappi ja pikkelöinti onnistuvat helposti

Lue myös Anna.fi: Kuusenkerkkäjäätelö

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kuusenkerkkäsuola

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X