Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Lyonin kanaa

Lyonin kanaa eli poulet au vinaigre, suomeksi etikkakana on ranskalaisen keittiön klassikkoruoka, joka tuo arkiruokapöytään ripauksen luksusta. Lyonin kanan kastike on niin hyvää, että viimeisestä pisarasta kisataan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lyonin kanaa eli poulet au vinaigre

700 g kananpojan paistileikkeitä
2 rkl kuivattua rakuunaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1/4 tl rouhittua mustapippuria
4 rkl oliiviöljyä
4 salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl kuivaa valkoviiniä
4  rkl punaviinietikkaa (ranskalaista punaviinietikkaa)
200 g ranskankermaa
3 dl kanalientä (tehty itse tai fondista/kuutiosta)
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lyonin kanaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X