Lyonin kanaa
Lyonin kanaa eli poulet au vinaigre on ranskalaisen keittiön klassikkoruoka, joka tuo arkiruokapöytään ripauksen luksusta. Lyonin kanan kastike on niin hyvää, että viimeisestä pisarasta kisataan.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lyonin kanaa eli poulet au vinaigre
700 g
kananpojan paistileikkeitä
2 rkl
kuivattua rakuunaa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
oliiviöljyä
4
salottisipulia
4
valkosipulinkynttä
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
2 dl
kuivaa valkoviiniä
4 rkl
punaviinietikkaa (ranskalaista punaviinietikkaa)
200 g
ranskankermaa
3 dl
kanalientä (tehty itse tai fondista/kuutiosta)
Keskustelu
Siis 3 vai 8 DL lientä??!!
3 dl. Painovirhepaholainen korjattu.
Kommentoi juttua: Lyonin kanaa