
Maksapateeta ja karpaloa leivällä
Maksapatee ja karpalot muodostavat maukkaan makuparin. Kokeile yhdistelmää tumman saaristolaisleivän päällä ja tarjoa glögin kanssa. Maksapatee on helppo valmistaa itse, mutta kaupan valmiillakin teet nopeasti glögin kanssa tarjottavat cocktailpalat.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Maksapateeta ja karpaloa leivällä:
- 8 viipaletta tummaa saaristolaisleipää
- 200 g maksapateeta
- 1 dl karpalohilloa
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
1. Leikkaa kahdeksan viipaletta tummaa saaristolaisleipää kolmioiksi.
2. Laita leiville 200 grammaa maksapateeta. Koristele yhdellä desilitralla karpalohillolla sekä tuoreella timjamilla.
Katso myös: Rento ja trendikäs menu aikuisten pikkujouluihin – 7 helppoa ohjetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Maksapateeta ja karpaloa leivällä