Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Maksapateeta ja karpaloa leivällä

Maksapatee ja karpalot muodostavat maukkaan makuparin. Kokeile yhdistelmää tumman saaristolaisleivän päällä ja tarjoa glögin kanssa. Maksapatee on helppo valmistaa itse, mutta kaupan valmiillakin teet nopeasti glögin kanssa tarjottavat cocktailpalat.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Maksapateeta ja karpaloa leivällä:

  • 8 viipaletta tummaa saaristolaisleipää
  • 200 g maksapateeta
  • 1 dl karpalohilloa
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Leikkaa kahdeksan viipaletta tummaa saaristolaisleipää kolmioiksi.

2. Laita leiville 200 grammaa maksapateeta. Koristele yhdellä desilitralla karpalohillolla sekä tuoreella timjamilla.

Katso myös: Rento ja trendikäs menu aikuisten pikkujouluihin – 7 helppoa ohjetta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Maksapateeta ja karpaloa leivällä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.