Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Maksapateeta ja karpaloa leivällä

Maksapatee ja karpalot muodostavat maukkaan makuparin. Kokeile yhdistelmää tumman saaristolaisleivän päällä ja tarjoa glögin kanssa. Maksapatee on helppo valmistaa itse, mutta kaupan valmiillakin teet nopeasti glögin kanssa tarjottavat cocktailpalat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Maksapateeta ja karpaloa leivällä:

8 viipaletta tummaa saaristolaisleipää
200 g maksapateeta
1 dl karpalohilloa
tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Leikkaa kahdeksan viipaletta tummaa saaristolaisleipää kolmioiksi.

2. Laita leiville 200 grammaa maksapateeta. Koristele yhdellä desilitralla karpalohillolla sekä tuoreella timjamilla.

Katso myös: Rento ja trendikäs menu aikuisten pikkujouluihin – 7 helppoa ohjetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Maksapateeta ja karpaloa leivällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X