mansikkakääretorttukakku
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Mansikkakääretorttukakku

Mansikkakääretorttukakku ihastuttaa kevään kaikissa juhlissa! Jos mansikkakakun pinta eli kerrosten reunat eivät millään pysy siisteinä, voit peittää kakun kokonaan mansikkaviipaleilla ja syötävillä kukilla. Halutessasi voit myös kuorruttaa pinnan kermavaahdolla. Tällöin pystykerrokset paljastuvat syöjille kakkua leikatessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mansikkakääretorttukakku, pohja

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Mansikkakääretorttukakku, kostutus

1 dl maitoa

Mansikkakääretorttukakku, täyte

1 dl mansikkahilloa
250 g mascarponejuustoa
200 g mansikkarahkaa
2 dl mansikkahilloa

Mansikkakääretorttukakku, koristelu

1 dl mansikoita
1 dl marenkeja
3 rkl syötäviä kukkia esim. pihakukkia kuten villiorvokkeja, samettikukkaa, leimunkukkaa, ruiskaunokkia tai ruukusta kaupasta leijonankita tai orvokkeja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mansikkakääretorttukakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X