raparperikääretorttu
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Raparperikääretorttu

Raparperikääretorttu yhdistää makean marengin ja valkosuklaisen raparperikiisselin. Marenkikääretorttu on parasta leivontapäivänä, sillä marenki vettyy säilytyksen aikana.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperikääretorttu, täyte

400 g raparperia
1/4 dl vettä
3 dl hillosokeria
2 1/2 rkl perunajauhoja
100 g valkosuklaata

Raparperikääretorttu, pohja

4 kananmunaa
3 dl sokeria
75 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl maitoa
1 ps (70 g) mantelilastuja
1 rkl tomusokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperikääretorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X