Reseptit
Kiitos

Marinadi possulle ja kaikille muille lihoille

Helpoimmillaan grillatun lihan marinadi sekoitetaan öljystä, etikasta ja yrteistä. Tämä yrttinen yleismauste maustaa makoisiksi kaikki lihat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marinadi lihalle:

1 dl öljyä
1/2 dl valkoviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 rkl yrttejä (timjamia, oreganoa, rosmariinia)
1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

 Sekoita keskenään 1 dl öljyä, 1⁄2 dl valkoviinietikkaa, 2 rkl hunajaa, 1 rkl yrttejä (timjamia, oreganoa, rosmariinia), 1⁄2 tl mustapippuria.

Kaada marinadi lihan joukkoon, tiiviiseen pussiin. Anna lihan maustua marinadissa yön yli jääkaapissa.

Lue myös: Grillaa täydellistä lihaa – Tiedätkö lihojen oikeat sisälämpötilat?

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marinadi possulle ja kaikille muille lihoille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X