Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinadi possulle ja kaikille muille lihoille

Helpoimmillaan grillatun lihan marinadi sekoitetaan öljystä, etikasta ja yrteistä. Tämä yrttinen yleismauste maustaa makoisiksi kaikki lihat.

Ainekset

Marinadi lihalle:

  • 1 dl öljyä
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl yrttejä (timjamia, oreganoa, rosmariinia)
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

 Sekoita keskenään 1 dl öljyä, 1⁄2 dl valkoviinietikkaa, 2 rkl hunajaa, 1 rkl yrttejä (timjamia, oreganoa, rosmariinia), 1⁄2 tl mustapippuria.

Kaada marinadi lihan joukkoon, tiiviiseen pussiin. Anna lihan maustua marinadissa yön yli jääkaapissa.

Lue myös: Grillaa täydellistä lihaa – Tiedätkö lihojen oikeat sisälämpötilat?

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinadi possulle ja kaikille muille lihoille

Sinun täytyy kommentoidaksesi.