Reseptit

Marinoidut tomaatit

Ainekset

  • 500 g punaisia ja keltaisia luumutomaatteja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 3 timjaminoksaa
  • 2 oreganonoksaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl hunajaa tai vaaleaa ruokosokeria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Marinoidut tomaatit

Marinoidut tomaatit maistuvat sellaisenaan alkupalana, salaatin joukossa tai pastan lisäkkeenä.

1. Sekoita öljy, viinietikka ja mausteet. Lisää tomaatit joukkoon. Kaada marinadiseos uunivuokaan ja anna paahtua uunissa noin 15 minuuttia.

2. Lado tomaattiseos lasitölkkeihin ja anna tomaattien maustua seuraavaan päivään. Käytä marinoidut tomaatit parin päivän kuluessa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut tomaatit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.