Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Marokkolainen kasvistagine

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2-3 isoa porkkanaa
10 pikkusipulia
rasia kirsikkatomaatteja
20 pientä perunaa
300 g lanttua tai naurista
3-6 valkosipulinkynttä
2-3 dl sieniä: kantarelleja, suppilovahveroita tai siitakkeita tai 1 dl kuivattuja sieniä
1 tlk säilöttyjä kik-herneitä
1 dl rusinoita
1 sitruuna
1-2 kanelitankoa
Mainos

liemi:

½ l kasvis- tai kanalientä
1 rkl kasvis- tai kanalientä
2-3 tl glögimaustetta
1 tl (savustettua) paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 tl kurkumaa

Valmistusohje

Marokkolainen kasvistagine

  1. Kuori, kuutioi tai lohko kasvikset. Hienonna valkosipuli. Voitele tagine- tai uunipata öljyllä ja pane kasvikset kerroksittain pataan. Pane kik-herneet, sitruunalohkot ja rusinat pataan päällimmäiseksi. Piilota kanelitanko kasvisten sekaan.
  2. Sekoita keskenään kuuma kasvisliemi, öljy ja mausteet. Kaada liemi kasvisten päälle.
  3. Pane pata 200 asteiseen uuniin ja kypsennä ruokaa noin 1 ½ tuntia.

Keskustelu

Puoli litraa kana-tai kasvislientä
1 rkl kana -tai kasvislientä

Onkohan tässä tullu joku ajatusvirhe?

Kommentoi juttua: Marokkolainen kasvistagine

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X