Reseptit
4
Kiitos

Mausteinen mustikkakeitto

Mausteinen mustikkakeitto on kevyt ja herkullinen välipala. Kokeile vaikkapa puuron seurassa tai nauti sellaisenaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
7 dl vettä
4 dl pakastemustikoita
½ dl sokeria
½ tl kardemummaa
1 tähtianis
2 rkl perunajauhoja
1 dl vettä

Valmistusohje

 

Mittaa kattilaan vesi, mustikat, sokeri, kardemumma ja tähtianis. Keitä noin 10 minuuttia ja nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot veteen. Lisää suurus liemeen yhtäjaksoisesti kaataen ja samalla puuhaarukalla sekoittaen. Kiehauta keitto ja pane se jäähtymään kulhoon. Ripottele pinnalle vähän sokeria.

Tarjoa sellaisenaan tai puuron kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mausteinen mustikkakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X