Mausteiset glögipäärynät
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Mausteiset glögipäärynät

Mausteiset glögipäärynät ovat juuri sopivat jouluaterian päätökseksi. Päärynät keitetään mausteisessa vaaleassa sitrusglögissä, maustetaan tujauksella likööriä ja annetaan muhia liemessä seuraavaan päivään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mausteiset glögipäärynät

6 päärynää
1 l omena- tai päärynämehua
1 sitruunan kuori ja mehu
2 dl kide- tai ruokosokeria
2 kanelitankoa
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
5 tähtianista
(5 dl aprikoosi- tai Xantélilikööriä)

Inkiväärisiirappi:

2 dl vaaleaa siirappia
1 dl päärynöiden keitinlientä
1 rkl raastettua inkivääriä
4 tähtianista
1 kanelitanko

Inkiväärikerma:

2 dl kuohukermaa
2 rkl inkiväärisiirappia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mausteiset glögipäärynät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X