Miso-hunaja palsternakat
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Miso-hunaja palsternakat

Misotahna on fermentoiduista soijapavuista valmistettua paksua tahnaa. Se antaa ruokiin umamimaisen eli täyteläisen ja suolaisen maun. Hunaja karamellisoi palsternakat kauniin värisiksi. Misolla, hunajalla ja seesamilla maustetut palsternakat vievät kielen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Miso-hunaja palsternakat:

2 rkl misotahnaa
2 rkl hunajaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl oliiviöljyä
1 1/2 rkl seesaminsiemeniä
800 g palsternakkoja
2 vartta kevätsipulia
1/2 dl lehtipersiljaa

Keskustelu

Hunaja ei kuulu vegaanin joulupöytään. Tuliko tämä jotenkin uutena asiana ruokatoimittajalle…?

Hunaja ei ole vegaaninen tuote (=eläinperäinen valmiste).
Jotta ruoasta saa vegaanisen, voi hunajan korvata esimerkiksi agavesiirapilla, jonka maku ja koostumus ovat kuin hunajan, mutta se on luonnollinen kasvisvaihtoehto. 🙂

Kommentoi juttua: Miso-hunaja palsternakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X