Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juuresmuusi

Juuresmuusi tuo vaihtelua perinteiseen perunamuusiin. Porkkanat ja palsternakka antavat väriä ja makua.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Juuresmuusi

  • 700 g jauhoisia perunoita
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

Juuresmuusi valmistuu helposti näin:

  1. Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja palsternakka.
  2. Laita kasvikset kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia.
  3. Valuta kasvikset, mutta ota keitinvesi talteen.
  4. Soseuta juuresmuusi survimella tai sähkövatkaimella. Notkista muusi keitinvedellä ja mausta suolalla.

Vinkki! Tarjoa juuresmuusi härkäpapupihvien kera.

juuresmuusi
Juuresmuusi tuo vaihtelua perinteiselle perunamuusille.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 1/2024.

Lue myös Anna.fi: Juuressose


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juuresmuusi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.