Miso-lohikyljykset ja seesamikasviksia
Lohikyljykset ovat kiekkomaisia annospaloja, jotka on leikattu kokonaisesta kalasta poikittain. Misotahna antaa lohelle uhkean umamimaisen maun. Nopeasti seesamiöljyssä paistetusta parsakaalista ja paksoista valmistuu helppo ja herkullinen kasvislisuke.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Miso-lohikyljykset:
4
lohikyljystä
ripaus
suolaa
ripaus
rouhittua mustapippuria
1 rkl
misotahnaa
1 rkl
makeaa soijakastiketta
1 rkl
limetin mehua
Seesamikasvikset:
1
paksoi
300 g
parsakaalia
3-4
kevätsipulinvartta
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
hoisinkastiketta
1 rkl
makeaa chilikastiketta
1/2
punainen chili
1 rkl
seesaminsiemeniä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Miso-lohikyljykset ja seesamikasviksia