Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Neljän jyvän uunipuuro

Uunipuuro on herkkusuun valinta. Jyviä vaihtelemalla ja sekoittelemalla saat siitä aina uuden makuisen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Neljän jyvän uunipuuro:

0.5 dl spelttihelmiä (Birkkala)
0.5 dl kokonaista puuroriisi- ja ohraseosta
0.5 dl (punaista) kvinoaa
7 dl täysmaitoa
3/4 tl suolaa

voiteluun:

voita

Valmistusohje

 

1. Voitele noin 1,5 litran uunivuoka
voilla.

2. Nosta jyvät vuokaan ja kaada
päälle maito ja suola. Sekoita
ainekset huolellisesti.

3. Kypsennä puuroa 150-
asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Neljän jyvän uunipuuro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X