Nyhtökaura-tomaatti-mozzarellapizza
Nyhtökaura-tomaatti-mozzarellapizza vie kielen. Nyhtökaura sopii loistavasti pizzaan. Pippurinen rucola, rapeat kurpitsansiemenet ja valkosipulikastike antavat pizzalle upean maun.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Pohja
2 dl
vettä
25 g
hiivaa
1 tl
suolaa
¼ tl
sokeria
1 rkl
öljyä
noin 5 dl
vehnäjauhoja
Täyte
½ prk
(400 g) maustettua tomaattikastiketta
1 pkt
(250 g) maustettua nyhtökauraa
3 rkl
oliiviöljyä
2–3
palloa buffala mozzarellaa
250 g
kirsikkatomaattia
Päälle
1
ruukku rucolaa
2 rkl
oliiviöljyä
½
punasipuli
½ dl
kurpitsansiemeniä
valmista tai itse tehtyä valkosipulimajoneesikastiketta
Keskustelu
Ohjeesta on jäänyt uupumaan nuo kirsikkatomaatit. Puolitin ja laitoin mozzarellan kanssa yhtä aikaa. Hyvin toimii.
Ja herkkua oli!!
Kommentoi juttua: Nyhtökaura-tomaatti-mozzarellapizza