Reseptit
30-60 min
Kiitos

Omenainen puolukkakeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl puolukoita
1 1/2 l vettä
kanelitanko
2 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
1 dl Kylmää vettä
5 dl pakastettua omenasosetta
Mainos

Valmistusohje

  1. Keitä puolukoita, kanelitankoa ja vettä hiljalleen puolisen tuntia. Siivilöi puolukat ja kanelitanko mehusta.
  2. Kaada sokeri mehun joukkoon. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan. Lisää suurus ohuena nauhana kuumaan mehuun keitosta koko ajan sekoittaen. Kuumenna kunnes kiisseli kiehahtaa.
  3. Lisää joukkoon omenasose ja kaada keitto tarjoiluastiaan jäähtymään.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Omenainen puolukkakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X