päärynä-sinihomejuusto-joulukinkkukääröt sekä maksapateeta ja karpaloa leivällä Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Päärynä-sinihomejuusto-joulukinkkukääröt

Päärynä ja sinihomejuusto toimivat loistavasti yhdessä, kääräise päälle vielä kinkkua niin pikkujoulujen nopea cocktailpala on valmis.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
14 annosta

Ainekset

Päärynä-sinihomejuusto-joulukinkkukääröt:

  • 2-3 päärynää
  • 140 g sinihomejuustoa
  • 150 g joulukinkkua
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

Päärynä-sinihomejuusto-joulukinkkukääröt tehdään helposti näin:

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Pese kahdesta kolmeen päärynää ja leikkaa isohkoiksi lohkoiksi. Jaa sinohomejuusto 14 osaan. Laita juustopala päärynän päälle ja kääri joulukinkulla rullalle. Yhteensä tarvitset 150 grammaa joulukinkkua.

3. Laita pellille ja paista uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto vähän sulaa.

4. Laita vadille ja koristele rouhitulla yhdellä desilitralla saksanpähkinöitä ja tuoreella timjamilla.

Katso myös: Rento ja trendikäs menu aikuisten pikkujouluihin – 7 helppoa ohjetta

Katso myös Anna.fi/ruoka: Gorgonzolaa ja päärynähilloketta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Päärynä-sinihomejuusto-joulukinkkukääröt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.