pähkinä-espressokakku
Reseptit
yli 60 min
14
Kiitos

Pähkinä-espressokakku

Miksi tyytyä yhteen kun voi saada molemmat? Pähkinät ja kahvi sopivat molemmat mehevään kuivakakkuun. Pähkinä-espressokakku kruunataan kahvilla maustetulla herkullisella suklaakuorrutuksella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pähkinä-espressokakku

1 1/2 dl vettä
1 1/2 rkl espressopikakahvijauhetta (Nescafé)
3 1/2 dl tummaa muscovadoruokosokeria
400 g huoneenlämpöistä voita
6 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl suolaa
100 g pekaanipähkinöitä

Kahvi-suklaakuorrutus

1/2 dl vettä
1 rkl espressopikakahvijauhetta (Nescafé)
50 g voita
50 g tummaa suklaata
3 1/2 dl tomusokeria
Mainos

Koristelu

1/2 dl pekaanipähkinöitä

Voitelu

1 rkl voita tai margariinia
1 rkl korppujauhoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pähkinä-espressokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X