Pähkinä-espressokakku
Miksi tyytyä yhteen kun voi saada molemmat? Pähkinät ja kahvi sopivat molemmat mehevään kuivakakkuun. Pähkinä-espressokakku kruunataan kahvilla maustetulla herkullisella suklaakuorrutuksella.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 14 annosta
Ainekset
Pähkinä-espressokakku
- 1 ½ dl vettä
- 1 ½ rkl espressopikakahvijauhetta (Nescafé)
- 3 ½ dl tummaa muscovadoruokosokeria
- 400 g huoneenlämpöistä voita
- 6 kananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 4 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 1 tl suolaa
- 100 g pekaanipähkinöitä
Kahvi-suklaakuorrutus
- ½ dl vettä
- 1 rkl espressopikakahvijauhetta (Nescafé)
- 50 g voita
- 50 g tummaa suklaata
- 3 ½ dl tomusokeria
Koristelu
- ½ dl pekaanipähkinöitä
Voitelu
- 1 rkl voita tai margariinia
- 1 rkl korppujauhoja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pähkinä-espressokakku